Hjælp

Du kan navigere i guiden via topmenuen. Hvis du bruger en mobiltelefon, vises menuen som tre streger i øverste højre hjørne. Tryk på den ønskede kategori i menuen. Der vises en oversigt over emner i den valgte kategori. Vælg det ønskede emne ved at trykke på billedet eller “Læs mere”. Hvis du trykker på Play-knappen under en seværdighed, kan du få teksten læst op.

Guiden er udviklet som en webapp til mobiltelefoner. Det er også muligt at bruge guiden som en almindelig hjemmeside, men den er ikke optimeret til store skærme.

Hvis du vil bruge guiden som en webapp, skal du gemme den på hjemmeskærmen på din mobil:

iOS: Åbn Safari, og gå til app.augustenborg.dk. Tryk på knappen Del > Føj til hjemmeskærm > Tilføj. Guiden bliver nu vist med et ikon på hjemmeskærmen. Tryk på ikonet for at starte webappen.

Du kan gå én side tilbage ved at swipe i iOS.

Android: Åbn Chrome, og gå til app.augustenborg.dk. Der vises en meddelelse nederst på siden. Tryk på Føj Augustenborg til startskærmen > Installer. Hvis meddelelsen ikke bliver vist, kan du trykke på de tre prikker øverst i browseren og vælge Installer app > Installer. Guiden bliver nu vist med et ikon på startskærmen. Tryk på ikonet for at starte webappen.

Tag webappen med rundt i byen. De sider, du allerede har indlæst, gemmes og kan tilgås offline.